O nas

O Hiši Napisov

Smo družinsko podjetje. Naše korenine segajo v leto 1994. Z znanjem, ki ga imamo, in izkušnjami, ki smo jih v tem času pridobili, si prizadevamo ustreči viziji stranke. Zavedamo se, da smo si ljudje po naravi zelo različni. Nekateremu je všeč nekaj, kar drugega ne prepriča, zato veliko časa posvetimo stiku z našimi strankami, da bi razumeli njihove želje, ter da jim lahko lažje svetujemo kako izboljšati njihovo prepoznavnost na trgu.

Izdelava mockupov Želite pokazati svoj logotip na večjem spektru izdelkov? Po vaših željah izdelamo mockupe z vašim logotipom. Vrečke Naša ponudba vrečk različnih dimenzij, od papirnatih do vrečk iz blaga.
Z tehniko potiska jih opremimo z vašim logotipom.
Katalogi Nekaj posebnega je pri listanju kataloga. Od obkroževanja stvari, ki so nam všeč, do prepogibanja strani za prijatelje in družino. Dajte vašim strankam katalog vredn ogleda. Kuverte Potrebujete kuverte? Za vas imamo pripravljeno veliko izbiro različnih kuvert z možnostjo potiska. Kulice Želite promocijske kulice za vašo podjetje ali dogodek? Oglejte si našo ponudbo kulic. Plakati Plakati so odlična priložnost, da se pokažete na trgu. Izberite nas in skupaj ustvarimo edinstven plakat.