Folije za stekla

Naše storitve

Folije za stekla

Varnostne in varnostno protivlomne folije
Varnostna folija je prozorna folija, ki preprečuje razsutje stekla v primeru namernega ali nenamernega razbitja stekla. Lastnost varnostne folije je, da v primeru razbitja stekla povzroči efekt mreže, ki povzroči, da se steklo ne razsuje, temveč ostane na foliji. Zato varnostna folija zmanjšuje možnost poškodb ljudi. Varnostna protivlomna folija ima ob zgoraj naštetih karakteristikah še lastnost, da v primeru vloma preprečuje nezaželen vstop v prostor.
Folija na steklu ni opazna in ne vpliva na prosojnost stekla.

Peskane folije
Folija s peskanim izgledom ali peskana folija je namenjena za enostavno in hitro namestitev na steklene površine, kjer želimo preprečiti neželene poglede, hkrati pa prostoru ne odvzamemo svetlobe. Možna je tudi dekoracija s potiskom ali razrez različnih motivov, črt, logotipov…

Termoreflektivne-protisončne folije
Namenjene so toplotni izolaciji steklenih površin in preprečevanju nezaželenih učinkov sonca. V poletnem času preprečujejo prekomeren vdor sončne toplote v prostor in tako ustvarijo prostor bolj svež in prijetnejši za bivanje. S pravilno izbiro in namestitvijo folije lahko preprečimo velik procent vdora sončne toplote. Termoreflektivne folije ob osvetlitvi ustvarijo učinek zrcala. S to značilnostjo preprečujejo poglede v notranjost , hkrati pa omogočajo neoviran pogled navzven.

Onevision folije
One vision folija za steklene površine na katerih želite enostransko reklamo z druge strani pa omogoča neoviran pogled. Primerna je za izložbe in stekla na vozilih.