O nas

O Hiši Napisov

Smo družinsko podjetje. Naše korenine segajo v leto 1994. Z znanjem, ki ga imamo, in izkušnjami, ki smo jih v tem času pridobili, si prizadevamo ustreči viziji stranke. Zavedamo se, da smo si ljudje po naravi zelo različni. Nekateremu je všeč nekaj, kar drugega ne prepriča, zato veliko časa posvetimo stiku z našimi strankami, da bi razumeli njihove želje, ter da jim lahko lažje svetujemo, kako izboljšati njihovo prepoznavnost na trgu.

Izdelava mockupov Želite pokazati svoj logotip na večjem spektru izdelkov? Po vaših željah izdelamo mockupe z vašim logotipom. Vrečke Na voljo so vrečke različnih dimenzij, od papirnatih do takšnih iz blaga.
S tehniko potiska jih opremimo z vašim logotipom.
Katalogi Nekaj posebnega je pri listanju kataloga. Od obkroževanja stvari, ki so nam všeč, do prepogibanja strani za prijatelje in družino. Dajte vašim strankam katalog vredn ogleda. Kuverte Potrebujete kuverte? Za vas imamo pripravljeno veliko izbiro različnih kuvert z možnostjo potiska. Kulice Želite promocijske kulice za vašo podjetje ali dogodek? Oglejte si našo ponudbo kulic. Plakati Plakati so odlična priložnost, da si izboljšate prepoznavnost na trgu. Izberite nas in skupaj ustvarimo edinstven plakat.
FAQ

Ne Prezrite! Od Povpraševanja Do Izvedbe

Ko imate vizijo, kaj želite, nam pošljite povpraševanje na mail info@hisanapisov.si ali nas pokličite na 026161444, ter nam predstavite svoje potrebe in želje, ter oddajte naročilo, hkrati pa pridobite odgovore na zastavljena vprašanja.

Na podlagi poslanih želja in materiala, ki ste ga morebiti v naprej pripravili, vam bomo podali primerno ponudbo ter časovni okvir, do kdaj bi izdelki lahko bili narejeni in pripravljeni na prevzem.

Po oddanem naročilu vam pošljemo dotateko s končnim izgledom idelka v predogled in tako omogočimo odpravo nepravilnosti še pred izvedbo tiska. Po dogovoru, nudimo tudi možnost izdelave vzorca izdelka ter tako omogočimo, da v živo vidite, kako bo končni izdelek izgledal.

Po vaši odobritvi izdelek natisnemo in realiziramo vašo vizijo, sledi le še prevzem izdelka.